Σ. Παπαδόπουλος: “Πάμε να πετύχουμε το δεύτερο στόχο μας”

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση, αλλά και τη νίκη εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος στις δηλώσεις, είπε: “Για το παιχνίδι θέλω να πω πως θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το κόσμο όμως εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη.

Μπήκαμε δυνατά, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, σε μια φάση που έπρεπε να την τελειώσουμε, δεχτήκαμε ένα γκολ από τον αντίπαλο ο οποίος έπαιξε ελευθέρα, γιατί δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς αντιδράσαμε, σημειώσαμε ένα δεύτερο γκολ και στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε κάποια πράγματα και στο β΄ ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, σημειώσαμε δύο ακόμα γκολ και νομίζω πως θα μπορούμε να πετύχουμε. Το θετικό είναι πως δώσαμε χρόνο και σε νεαρά παιδιά.

Θα ξεκουραστούμε δύο ημέρες και μετά έχουμε πολύ δουλειά. Σήμερα τελείωσε η μισή δουλειά και θέλω να πω όμως, πως επειδή λένε μερικοί πως δεν είναι τίποτα, θέλαμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, γιατί αν δεν πετύχεις το πρώτο στόχο, δεν μπορεί να πας στο δεύτερο στόχο, οπότε είναι πολύ σημαντικό.

Είναι άδικο, να είσαι πρωταθλητής και είναι η τελευταία φορά που γίνεται όμως, έτσι είναι οι κανονισμοί και έτσι πρέπει να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε τον άλλο στόχο και να μην ξεχνάνε πόσο πίσω είχαμε μείνει στην αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την βοήθεια του“.