Σ. Παπαδόπουλος: «Παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας» (vid)

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα  αλλά και την εμφάνιση, ήταν μετά το τέλος του αγώνα στην Άρτα,  τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος είπε: «Είχαμε να παίξουμε ένα μήνα και αυτό με προβλημάτιζε κάπως όμως όπως αποδείχτηκε, είχαμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις 27 μέρες.

Τα παιδιά που ήρθαν έχουν  εγκλιματιστεί γρήγορα και αυτό οφείλεται και στους συμπαίκτες του, που τους υποδέχτηκαν με ανοιχτή αγκαλιά. Για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια  και ανεξαρτήτως του αντιπάλου, θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Για το σημερινό ματς, κάναμε ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι, παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πετύχαμε 2 γκολ στο α΄ ημίχρονο και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, στο Β΄ ημίχρονο πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και το κλειδώσαμε με αποτέλεσμα να κάνουμε και διαχείριση ενόψει του αγώνα της Κυριακής όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου, θα πηγαίνουμε  μεν γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, παθιασμένοι και με φανατισμό αλλά όχι βιαστικοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους».

Παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο, δηλώσεις των Ανδρέα Λαυδαριά και Σούλη Παπαδόπουλου, από το παιχνίδι της Αναγέννησης με την Παναχαϊκή, για τη 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.