Σ. Παπαδόπουλος: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Το soccerbase.info σας παρουσιάζει τους αριθμούς των προπονητών που θα είναι στον πάγκο των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και τον προβληματισμό του για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και ήρθαν τα δύο γκολ, ενώ άφησε αιχμές για την κακή διαιτησία του Καυκά, αλλά του ΠΑΟ Βάρδας που σήμερα έδειξε τη “μαχητικότητα” του, που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια.

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο για εμάς, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ δυνατά και καλά έκανε, αλλά στα αλλά παιχνίδια που τον είχα δει δεν ήταν ίδια εικόνα και θέλω να πιστεύω πως ήταν μόνο το όνομα της Παναχαϊκής που όλοι θέλουν να την νικήσουν.

Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Οι αντίπαλοι μας είχαν δυο ευκαιρίες καλές στα πρώτα λεπτά, μετά όμως ήμαστε καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πέτυχει και ένα δεύτερο. Στο β΄ ημίχρονο είχαμε πει να μην κάνουμε εύκολα φάουλ, έγινε όμως φάουλ, δεχτήκαμε την ισοφάριση και ο αντίπαλος άρχισε τις καθυστερήσεις , πίστεψε πως μπορούσε να μας κερδίσει όμως πέτυχαμε δυο γκολ που ήταν πολύ ωραία και πήραμε προβάδισμα.

Από ότι μου είπαν το 3-2 ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και δεν το έδωσε ο διαιτητής με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ Βάρδας να μπει πάλι στο ματς όμως εμείς πέτυχαμε ένα ακόμα γκολ και επίσης ξέχασα να πω για το πέναλτι που δεν μας έδωσε στο 44΄. Ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια όμως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη για να μην δεχόμαστε γκολ. Διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, πήραμε σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε».