Σ. Παπαδόπουλος: “Στόχος είναι ένας να κερδίσουμε όλα τα ματς και να πάρουμε την άνοδο”

Το soccerbase.info σας παρουσιάζει τους αριθμούς των προπονητών που θα είναι στον πάγκο των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στάθηκε στους νέους παίκτες της ομάδας αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο ματς της Τετάρτης (16/2) με το Διαβολίτσι.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Εκτός από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που μπήκαν στο ματς και βοήθησαν σημαντικά δύο παιδιά όπως ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος και ο Νίκος Στασινόπουλος που μας έδωσαν ενέργεια.

Η Παναχαϊκή αν θέλει μελλοντικά να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ 1 πρέπει να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν από πίσω και άλλοι νέοι παίκτες όπως ο Παπαχρονόπουλος, ο Λιμάτσι, ο Μαστραντωνάκης, ο Λούσκος και η εμπειρία μου τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο δείχνει ότι πρέπει να στηρίζεσαι σε πέντε-έξι γηγενείς ποδοσφαιριστές και νεαρούς σε ηλικία που να έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο και φιλοδοξίες. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις ψηλά. Κοιτάμε συνεχώς νέα παιδιά και προσπαθούμε να τα εντοπίζουμε. Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που θα έρχονται επειδή είναι ωραία πόλη η Πάτρα.

Για παράδειγμα αποκτήσαμε ένα νέο παιδί τον Τσακμάκη που έχει τρομερά προσόντα και μέλλον. Μαζί με κάποιους έμπειρους που έχουμε και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια μπορούμε να πάμε την Παναχαϊκή ψηλά. Πρέπει όμως να στηρίζουμε τα νέα παιδιά ανεξάρτητα με το εάν παίζουν ή όχι. Ο Στασινόπουλος και ο Κωνσταντακόπουλος επί των ημερών μου δεν είχαν παίξει ιδιαίτερα. Ωστόσο δούλεψαν σκληρά, ήταν προσηλωμένοι στο στόχο τους, σε κάθε προπόνηση, πήραν την ευκαιρία και ανταποκρίθηκαν πλήρως βοηθώντας ουσιαστικά.

Το ίδιο είχε γίνει και με τον Λιμάτσι, που μας βοήθησε σημαντικά στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, αλλά μετά ήταν άτυχος λόγω του κορονοϊού. Σιγά-σιγά όπως επανέρχεται και θα μας βοηθήσει. Παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη εδώ και αρκετό διάστημα κάτι που είναι δύσκολο, αλλά στόχος είναι ένας να κερδίσουμε όλα τα ματς και να πάρουμε την άνοδο όπου στην παραπάνω κατηγορία θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Την Τετάρτη έχουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.”