Τάκης Παναγιωτόπουλος: «Ένα νέο ξεκίνημα στον Ατρόμητο και την ακαδημία»

Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο 22 ετών στον Ίκαρο Πετρωτού όπου έβαλε την σφραγίδα του στην γυναικεία ομάδα και τις ακαδημίες και την νέα περίοδο θα είναι προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας για την νέα του συνεργασία τόνισε: «Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θέλουν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα στην ακαδημία και την γυναικεία ομάδα. Θέλει δουλειά, μεράκι πολύ για να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες που είναι ο σκοπός μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ομάδα που θα χτιστεί από την αρχή και θέλει υπομονή και πολλή δουλειά».

Ερωτηθείς αν ο Ατρόμητος θα στηριχθεί σε δικά του κορίτσια ή θα γίνουν και μεταγραφές πρόσθεσε: «Είναι μικρό το ρόστερ και ελάχιστες έμπειρες παίκτριες. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο δυνατό με αρκετά νέα κορίτσια και με πολλή δουλειά. Να βάλουμε το πλάνο μας, να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά, και όποια κοπέλα θέλει να έρθει στην ομάδα είναι καλοδεχούμενη. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και όχι να φορτώσουμε τα κορίτσια με το άγχος του πρωταθλητισμού».