Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους από σήμερα – Τα επόμενα βήματα

Με απόφαση της επιτροπής των ειδικών καταργείται από σήμερα η χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Στο τραπέζι η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Χωρίς μάσκες γίνεται η κυκλοφορία στους εξωτερικούς χώρους από σήμερα Σάββατο, με την απόφαση των ειδικών που ήρθε κι εφαρμόστηκε πριν την Καθαρά Δευτέρα να δείχνει ότι στήνεται σταδιακά ο οδικός χάρτης που θα μας οδηγήσει σε ένα ασφαλές Πάσχα.

Με την εμβολιαστική κάλυψη να έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, οι επόμενοι μήνες θα μας φέρουν σιγά – σιγά πίσω τον κανονικό τρόπο ζωής μας.

Μέσα στον μήνα που διανύουμε θα αρθούν και άλλα μέτρα που έχουν μείνει και η αρχή του καλοκαιριού θα βρει τουλάχιστον τους εμβολιασμένους να απολαμβάνουν σχεδόν όλες τις ελευθερίες που έχουμε στερηθεί εδώ και 2 χρόνια.

Έτσι, μέσα στον Απρίλιο θα αλλάξει η πολιτική των τεστ και όπως έχει ήδη γράψει το Νewsbeast θα καταγράφονται μόνο τα συμπωματικά περιστατικά. Επίσης, στο τραπέζι είναι και η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ωστόσο, αυτό θα είναι όπως και οι μάσκες στους εσωτερικούς χώρους από τα τελευταία μέτρα που θα αρθούν.