Τέλος ο Μίλτος Καρατζάς από τον Φοίνικα/ Ζήριας

Οριστικό αντίο του Μίλτου Καρατζά από τον Φοίνικα/Ζήριας, ο οποίος ήδη έχει μετακομίσει στην Αθήνα, θεωρώντας ότι προέχει η ξεκούρασή του, πριν εξετάσει τις επόμενες προτάσεις συνεργασίας.

Με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη της Αιγιάλειας», υπογράμμισε τα εξής: «Αν και μικρό το χρονικό διάστημα συνεργασίας μου με τον Φοίνικα / Ζήρια, αισθάνομαι ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου. Ήταν μια χρονιά γεμάτη άγχος, ένταση, με περισσότερες τις καλές στιγμές, που συνοδεύτηκαν με την αγάπη του κόσμου, τον οποίο ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Πέρα από το βεβαρημένο πρόγραμμα επαγγελματικών ασχολιών μου, ένας πρόσθετος λόγος για την απόφαση της αποχώρησής μου, ήταν και η παραίτηση του προέδρου Βασίλη Κανελή. Αυτός με έφερε στην ομάδα και προσωπικά αισθάνομαι άσχημα να συνεχίσω χωρίς τον Βασίλη.

Σε ότι αφορά την ομάδα, καταφέραμε να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις, να πλησιάσουμε το ακατόρθωτο. Ευχαριστώ τον Τάκη Παναγόπουλο και όλη τη διοίκηση, τους παίκτες για την άψογη συνεργασία, όλους όσους με βοήθησαν να έχω καλή ψυχολογία, τον κόσμο του Αιγίου που ερχόταν να απολαύσει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Καλό καλοκαίρι».