Τέσσερις ανανεώσεις στον Πήγασο Μπεγουλακίου

Τέσσερις ανανεώσεις στον Πήγασο Μπεγουλακίου που παραμένει δυνατός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Δείτε τη σχετική ενημέρωση των “βυσσινί”:

👉 Παπαδημητρακόπουλος Κωνσταντίνος: Για τρίτη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας μας . Ένας ποδοσφαιριστής που αναγεννήθηκε από την στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό του Πήγασου , και πλαισιώνοντας τον πολύπειρο Αποσκίτη ,με την ποιότητα του βοήθησε τα μέγιστα .
👉 Γιώτης Βασίλειος : Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που ανέδειξε η ομάδα μας , δίνοντας του την δυνατότητα να δείξει τα απίστευτα σωματικά και τεχνικά του προσόντα , που αν και γεννηθείς το 2003 , αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας , καλύπτοντας αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την πλευρά , ήταν ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ-χαφ της σεζόν που μας πέρασε στο πρωτάθλημα.
👉 Ανδρεόπουλος Μάριος : Ο Ανδρεόπουλος , ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής , και αυτός θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας . Η τεχνική του κατάρτιση , η εργατικότητα και η εμπειρία του , τα χαρακτηριστικά που κάθε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του .
👉 Αποστολόπουλος Γεώργιος : Την σεζόν που μας πέρασε ήρθε στην ομάδα μας , θέλοντας να κάνει ένα restart , ερχόμενος από την Κύπρο . Ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής , με πολλές παραστάσεις , που σίγουρα φέτος θα ενταχθεί πιο γρήγορα στους ρυθμούς της ομάδας μας .
“Κωστή,Billy,Μάριε και Γιώργο , το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σας εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά , με υγεία και πολλές επιτυχίες”.