Τέσσερις Αχαιοί κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων

O προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Σίμος κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο αγώνων απέναντι στο Λιχτενστάιν και τη Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν για μια ακόμη φορά οι Aχαιοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Γιώργος Αντζουλάς, Γιάννης Χριστόπουλος, Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Οι επιλογές του κ. Σίμου για τους δύο σημαντικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ελλάδα – Λιχτενστάιν: 25/03/2022, 19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Eλλάδα – Πορτογαλία: 29/03/2022, 19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00.

Για τους επερχόμενους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σίμος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι συγκεντρωνόμαστε ξανά ύστερα από τόσους μήνες, αφού η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί ως ομάδα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους κρίσιμους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στην Τρίπολη.

Στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας θέλουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξελίξουμε τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους.

Η πίστη στις ικανότητές μας, η δίψα για διάκριση και κυρίως το ομαδικό πνεύμα θα αποτελέσουν οδηγό μας και για τους δύο αυτούς αγώνες”.