Τέταρτη σερί νίκη για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέρμηγκας (Μεϊντανάς-Σπυρόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: 34΄ Σπαθής, 56΄ πεν. Κούστα-37΄ Ανδρεοσόπουλος

Άλλη μια σημαντική νίκη σημείωσε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου που επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 του Δαβουρλή Κ΄92 που είχε τρία δοκάρια στο ματς. Πιο συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό με τον Ανδρεοσόπουλο, στο 40΄ με τον Λαζαρίδη και στο 63΄ με τον Πρέμτο και άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες απ΄αυτές που λέμε πως δεν χάνονται.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη που έχει εδραιωθεί για τα καλά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο (-5) από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο που θα αντιμετωπίσει στο Αίγιο την προσεχή αγωνιστική.

Στο 34ο λεπτό ο Σπαθής με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους με τον Ανδρεοσόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσα 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 56ο λεπτό χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βύρωνα Κούστα. Την παράβαση κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κώστας Σπαθής που για ακόμα ένα ματς είχε ουσία στο παιχνίδι του.

Ο Δαβουρλής Κ΄92 έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό, αλλά ο Αντύπας δεν μπόρεσε να κερδίσει από τα έντεκα βήματα τον γκολκίπερ Κατσαμπέκη που απέκρουσε σωτήρια, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Kατσαμπέκης, Σπαθής (83΄ Αγγελόπουλος), Μπίρης (67΄ Καραχανίδης), Ροδόπουλος, Κωστίκας, Τρίγκας, Κούστα, Πήλιουρας (83΄ Μούτσα), Τσάτος (87΄ Μπαμπαλιούτας), Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μανούσος, Μακρής (75΄ Βάρλας), Πρέμτος, Τελέγκος, Καραμπούλας, Λαζαρίδης, Στάμος (62΄ Πολίτης), Κουμπουρλής (46΄ Βετούλας), Αντύπας (89΄ Νασόπουλος), Ανδρεοσόπουλος.