Τίμησε τον Ράντο ο ΑΠΟ Αρόης

Μια πολύ όμορφη κίνηση είχαμε χθες στο γήπεδο του Πετρωτού πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟ Αρόης και στον Αετό Πατρών.

Η διοίκηση της Αρόης και συγκεκριμένα ο Κούλης Διαμαντόπουλος παρέδωσε στον νεαρό και φιλόδοξο προπονητή Χάρη Ράντο μια φανέλα της ομάδας της Αρόης, για να τον τιμήσει για τα χρόνια που αγωνίστηκε στον σύλλογο.

Το σωματείο μετά από πάρα πολλά χρόνια επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία και θέλει να αφήσει το στίγμα του, τιμώντας ανθρώπους που διαπρέπουν και έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου.

«Είναι τιμή για εμένα να με βραβεύει η ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία φτάνοντας να παίζω μέχρι το αντρικό τμήμα. Είναι όμως ακόμα μεγαλύτερη τιμή μία ομάδα να σου παραδίδει την ίδια φανέλα που έχεις φορέσει και έχεις τιμήσει 17 χρόνια πριν. Θεωρώ  ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να κάνει ένας σύλλογος για έναν αθλητή ομαδικού αθλήματος.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση του Α.Π.Ο. Αρόης και προσωπικά τον Κούλη Διαμαντόπουλο τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά για το σύλλογο και τα παιδιά της περιοχής για πολλές δεκαετίες. Εύχομαι στην ομάδα της Αρόης τα καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε στο patragoal.gr ο προπονητής του Αετού, Χάρης Ράντος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς