Τίμος Καβακάς: «Ο Μπάρλος κάνει μια καλή προσπάθεια, χρειάζεται υπομονή»

O τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας Τίμος Καβακάς, ο οποίος ήταν τεχνικός της Παναχαϊκής από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο του 2013 όταν ο τότε μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Ο Τίμος Καβακάς εδώ και λίγους μήνες είναι ο τεχνικός της κρητικής ομάδας και προσπαθεί να την διατηρήσει στην Σούπερ Λιγκ 2 έχοντας διαγράψει μια καλή πορεία για τα δεδομένα της. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη», καθώς την Κυριακή παίζει η Παναχαϊκή με την Δόξα Δράμας, ομάδα που αντιμετώπισε ο ΟΦΙ πρόσφατα και τόνισε τι θα πρέπει να προσέξει η πατρινή ομάδα, παράλληλα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρόεδρο, Γιώργο Μπάρλο.

«Η Δόξα Δράμας είναι ομάδες με καλές μονάδες, έχει παίκτες που έχουν την εμπειρία της Β΄ Εθνικής και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή» είπε ο Τίμος Καβακάς και πρόσθεσε: «Ειδικότερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, είναι πιο δύσκολος αντίπαλος, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα που έχουν οι επιθετικοί της. Το δυνατό της είναι η μετάβαση και ειδικότερα στο επιθετικό της κομμάτι. Η Παναχαϊκή θα πρέπει να προσέξει πολύ ιδιαίτερα όταν δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της».

Ένα σχόλιο για την φετινή Παναχαϊκή;

«Από τότε που ήμουν εγώ στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Όταν την αντιμετώπισα, είδα μια Παναχαϊκή να αγωνίζεται με συγκεκριμένο πλάνο και το είχα συζητήσει και με τον τότε προπονητή της ομάδας. Βλέπω πως ο κ. Μπάρλος κάνει μια καλή προσπάθεια, έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στην Παναχαϊκή που είναι μια ιστορική ομάδα και είναι λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις αφού έχουν παίξει σε αυτή τεράστιοι ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται υπομονή και αν στηριχτεί ο κ. Μπάρλος τότε πιστεύω πως σε βάθος χρόνου, θα βγει κερδισμένη» είπε ο Έλληνας τεχνικός.