Τίτλοι τέλους για την Γεωργία Ντάβλα

Τίτλοι τέλους από την Αχαϊκή διαιτησία για την Γεωργία Ντάβλα, η οποία με μια γλυκιά ανακοίνωση ευχαρίστησε τους πάντες όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε διαιτητής με μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική της σελίδα :

«Γνωριζοντας πως όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν και μετά από ώριμη σκέψη αρκετών μηνών, αποφάσισα σήμερα μετά απο 8 χρόνια συνεχούς και γεμάτης πορείας απο όμορφες εικόνες, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο , ως διαιτητής στα γυναικεία πρωταθλήματα, να αποχώρησω από την ενεργό δράση.

Τα συναισθήματα βέβαια ανάμεικτα. Αποχωρώ ως διαιτητής έχοντας μια μικρή προσωπική πικρία, γιατί δεν καταφερα να εκπληρώσω στο έπακρο κάποιους από τους στόχους και τα όνειρα μου, ικανοποιημένη όμως για την συνεχή και γεμάτη στερήσεις προσπάθεια μου μέσα στο χώρο που ειχε ΠΑΝΤΑ ως απώτερο σκοπό την απόλυτη αξιοπιστία και προσπάθεια να αποδώσω δικαιοσύνη εντός των αγωνιστικών χώρων. Μέσα από την παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια καταφερα να κάνω γνωστούς και αληθινούς φίλους σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ανθρώπους που πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και που βέβαια θα μου λείψει ο κάθε ένας ξεχωριστά. Κλείνοντας νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου, που ζούσαν με τόσο κατανόηση και στήριξη, ξέροντας μονο αυτοί τις στερήσεις και τις καθημερινές μου προσπάθειες για αυτο πού τοσο αγαπούσα και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις επιτροπές διαιτησίας και προσωπικα τους κ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΤΑΚΗ,κ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ , κ ΛΑΓΟ ΑΝΔΡΕΑ, κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ κ τον κ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ που με τη σειρα τους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σεβόμενοι τις προσπάθειες μου.

Αγαπώντας τόσο πολύ το χώρο της διαιτησίας θα ήθελα να δηλώσω οτι θα συνεχίσω να βρίσκομαι και να παρακολουθώ από κοντά, βοηθώντας αν μου ζητηθεί απο καποιο άλλο πόστο τις υπηρεσίες μου.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να ζητησω μια ειλικρινή συγνώμη απο τις ομαδες στις οποιες διεύθυνα αγώνες τους, αν άθελά μου δεν κατάφερα κάποιες στιγμές να ανταπεξέλθω στο έπακρο αγωνιζόμενη.

Καλη ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους. Με υγεία και εύχομαι από καρδιάς να βγαίνει πάντα νικητής το ποδόσφαιρο!

Υ.Γ. Φίλοι διαιτητές θα μου λείψετε….

Καλό βράδυ!»