“Τα…είπαν” στο παρκέ “Πάτρα Ενωμένη” και δημοσιογράφοι

Με δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ αναμετρήθηκε μπασκετικά η δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο κλειστό της Παναχαϊκής. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σβόλης και μέλη της παράταξης υπό τις προπονητικές οδηγίες του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά ηττήθηκαν από τους δημοσιογράφους με 100-96 και όπως ανακοινώνεται “θα υποστούν τις επιπτώσεις την Μ. Πέμπτη”.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης έχει ως εξής:

“Ευχαριστούμε τη μπασκετική ομάδα των Δημοσιογράφων, των φωτορεπόρτερ και εργαζομένων στα ΜΜΕ της περιοχής μας για τη συμμετοχή τους στον χθεσινό αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο γήπεδο της Παναχαϊκής με την αντίστοιχη ομάδα της δημοτικής μας παράταξης «Πάτρα Ενωμένη». Υπό τις προπονητικές οδηγίες του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκου Κοροβέση αποδείξαμε ότι, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, είμαστε σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με μεγάλα ποσοστά «ευστοχίας» και με ομαδικότητα στον μέγιστο βαθμό.

Το τελικό αποτέλεσμα 100-96 υπέρ των δημοσιογράφων κρίνεται δίκαιο και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητά τους.
Στο… γ΄ ημίχρονο που θα ακολουθήσει την Μεγάλη Πέμπτη σε γνωστό στέκι οφείλουμε να υποστούμε τις επιπτώσεις. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο Παναγιώτη και στα μέλη της διοίκησης για την παραχώρηση του γηπέδου
“.