Τα δίνει όλα η Ντιναμό

Μάθε τα πάντα για το bet365 καζινο

Μετά τη χθεσινή ημέρα που τα είχε όλα, η συνέχεα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται σήμερα, με τρεις ακόμα πολύ δυνατούς επαναληπτικούς. Να θυμίσουμε πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κλήρωση και των ομίλων της διοργάνωσης, με την απουσία κάποιας Ελληνικής ομάδας μετά από πέντε χρόνια.

Τα παιχνίδια σήμερα είναι πολύ ιδιαίτερα, καθώς φαβορί υπάρχουν με προβάδισμα από τις πρώτες αναμετρήσεις, όμως τη στιγμή που μιλάμε για μπάλα, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Έχουμε σταθεί στο ματς της Ντιναμό κόντρα στη Σερίφ, με τους Μολδαβούς να είναι μια ανάσα από τους ομίλους, μετά το 3-0 στο Τίρασπολ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πραγματικά καταστροφικό ήταν το ταξίδι και το παιχνίδι που έδωσε πριν μια εβδομάδα στη Μολδαβία. Η Ντιναμό μάλλον υποτίμησε τις δυνάμεις της Σερίφ και το πλήρωσε πολύ ακριβά, με το 3-0 να είναι ένα πολύ υψηλό εμπόδιο που καλείται να περάσει για να επιστρέψει στους ομίλους. Οι Κροάτες πέραν της ήττας, ήταν κάκιστοι και τακτικά, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις ανυπεράσπιστη την άμυνά τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν με περισσότερα γκολ. Στο «καυτό» Μάξιμιρ θα παίξουν φουλ επίθεση από το ξεκίνημα, με στόχο να σκοράρουν νωρίς και να μεταφέρουν το άγχος στους αντιπάλους τους.

Σερίφ Τίρασπολ: Με απόλυτο σεβασμό σε αυτό που πάει να κάνει στο ποδόσφαιρο της Μολδαβίας, η ομοσπονδία της χώρας δεν όρισε παιχνίδια στο πρωτάθλημα για τη Σερίφ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πρωταθλητές να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το μεγάλο ματς στο Ζάγκρεμπ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα, δίνει στην ομάδα από το Τίρασπολ ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στα χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν 90 λεπτά ακόμα, τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Η ομάδα από τη Μολδαβία θα προσπαθήσει να κλείσει όλους τους χώρους, θα κάνει όσο περισσότερο καθυστέρηση μπορεί, μιας και το 3-0 δεν ανατρέπεται τόσο απλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερίφ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, όμως η Ντιναμό δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Θεωρούμε πως οι Κροάτες έχουν ανώτερες μονάδες, οι οποίες μπορούν να «μιλήσουν» από νωρίς. Θα πάρουμε τον απλό άσο στο ημίχρονο, στο 1.88 του Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)