Τα είπαν Σωτηρόπουλος-Τριανταφυλλάκος

Δύο γνώριμοι από παλιά τα είπαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Αγυιά. Ο προπονητής, Κώστας Σωτηρόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντήσει το Βασίλη Τριανταφυλλάκο ο οποίος αγωνίζεται πλέον στα Χανιά και ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε 2-2.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, αφού γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Σπάρτη. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος των Χανίων σκόραρε πάντως για πρώτη φορά φέτος, όπως άλλωστε, ένα γκολ είχε σημειώσει και την περασμένη περίοδο. Ο Τριανταφυλλάκος δείχνει να το “έχει” γενικότερα το γκολ, καθώς μέχρι σήμερα έχει σκοράρει 32 στην καριέρα του.

Γουρλής για την Παναχαϊκή αποδεικνύεται ο Κώστας Σωτηρόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και επί σειρά ετών στο παρελθόν μέλος των τεχνικών επιτελείων της Παναχαϊκής έχει παρακολουθήσει φέτος από κοντά τρεις φορές τους «κοκκινόμαυρους» έχοντας ισάριθμες νίκες. Ο έμπειρος πατρινός προπονητής έχει δει στην Αγυιά τις αναμετρήσεις της Παναχαϊκής με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-0), τη Δόξα Δράμας (2-1) και με τα Χανιά (3-2) την περασμένη Κυριακή.