Τα εφτά… καλά της μοίρας της

Η Παναχαϊκή επικράτησε 7-0 του Απόλλωνα Πόντου και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Φυσικά αυτό το σκορ δεν άρεσε σε αρκετούς φίλους της ομάδας, αφού θεωρούν πως οι παίκτες της Πατρινής ομάδας δεν σεβάστηκαν την κατά τα άλλα αγαπητή ομάδα του Απόλλωνα, λόγω και των κοινών χρωμάτων που έχουν τα δύο σωματεία και της ιστορικότητας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όμως λίγοι γνωρίζουν ότι πραγματικά υπήρχε στόχος και σκοπός πέρα από το εμφανές. Η Παναχαϊκή καταρχήν υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με Εργοτέλη και με Απόλλων Λάρισας.

Σε πιθανή ισοβαθμία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (2-0 νίκη και 2-0 ήττα) το δεύτερο κριτήριο ξέρετε ποιο είναι; Είναι η διαφορά τερμάτων. Η ομάδα της Άρτας έχει σημειώσει 32 γκολ και έχει δεχθεί 29, ενώ η Παναχαϊκή έφτασε τα 34 γκολ και έχει δεχθεί 19.

Ναι η Παναχαϊκή έκανε το σωστό, έβαλε 7 γκολ, με τον Οφρυδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς. Εφόσον κάνει το δύο στα δύο είναι δεδομένο πως θα μπει στην εξάδα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…