Τα “μωρά” του Ωλενιακού τα πήγαν περίφημα

Τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ και όλες οι αθλητικές διοργανώσεις έχουν “παγώσει” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν.

Αν και πότε θα ολοκληρωθεί, αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα ή διακοπούν οριστικά.

Άσχετα με το τι θα γίνει φέτος, ο απολογισμός του Ωλενιακού στη  Γ΄ κατηγορία είναι θετικός. Οι περισσότεροι γνωρίζουν, αλλά υπενθυμίζουμε πως ο Ωλενιακός δεν έχει σχέση πλέον με την περιοχή του Μαζαρακίου, αλλά λειτουργεί ως δορυφόρος της Θύελλας Πατρών.

Μετά τον περσινό υποβιβασμό στο «τιμόνι» της ομάδας επέστρεψε ο Γιώργος Μπαβέλος «γνώστης» στις μικρές ηλικίες, καταφέρνοντας, να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Επί της ουσίας ο Ωλενιακός αγωνιζόταν με την ομάδα Παίδων, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ήταν γεννημένοι το 2004, ελάχιστοι το 2003, ενώ πήραν συμμετοχές ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2005. Αυτό από μόνο του αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία.

O νεαρός Αχιλλέας Κουτσαντώνης τον περασμένο Ιανουάριο ανέβηκε στη Θύελλα Πατρών, καταγράφοντας συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική

Είναι ενδεικτικό πως ο Αχιλλέας Κουτσαντώνης (2004) τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το μεγάλο βήμα, ανεβαίνοντας στη Θύελλα Πατρών με την οποία κατέγραψε συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική. Το σκοράρισμα ανέλαβαν οι Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Αλέξανδρος Σταθόπουλος, ενώ πολλή καλή παρουσία αμυντικά είχαν οι Χαρμαντάς και ο γκολκίπερ Λαζαράτος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Σε περίπτωση που τελείωνε το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή ο Ωλενιακός θα έμπαινε στα μπαράζ ως 5ος. Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαβέλου σημείωσε 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Οι πιτσιρικάδες σημείωσαν 30 γκολ, ενώ είχαν την 3η καλύτερη άμυνα του ομίλου με 14 τέρματα παθητικό. Μεγάλες νίκες μπορούν να θεωρηθούν το 3-0 επί της Γαλήνης στην πρεμιέρα, το 4-0 κόντρα στον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων 2η αγωνιστική, όπως και το 2-0 επί του Αστέρα Λεοντίου.