Τα ποδοσφαιρικά «διαμάντια» του Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας δίνει και φέτος την δική του μάχη για να ανανεώσει το εισιτήριο και την νέα χρονιά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα όμως μεγάλο βάρος στην ομάδα δίνεται και στις ακαδημίες αυτής, στις οποίες υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά που θα αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια την «καρδιά» της ομάδας.

Ένα από αυτά είναι ο νεαρός Διονύσης Βασιλόπουλος, γεννημένος το 2005, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό έξτρέμ και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως πέρασε ως αλλαγή στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο «μικρός» είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου και φέτος προπονείται με την 1η ομάδα, μαζί με άλλα 3 μεγάλα ταλέντα, τους Λαϊο Αθανασόπουλο και μέχρι πρότινος τον Τσαούση, ο οποίος πλέον ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βασιλόπουλος έχει  αγωνιστεί 30 λεπτά στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ίκαρο Λακκόπετρας, ενώ αλλά 25 λεπτά έπαιξε στον αγώνα για τον ίδιο θεσμό με την Αιγείρα/Ακράτα.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Τσίκας επιθυμεί να τους δώσει χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα, εφόσον φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση και η ομάδα δεν χρειαστεί να παλέψει για την παραμονή της μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο νεαρός Βασιλόπουλος διακρίνεται δεξιά στην φώτο δίπλα από τον Νότη Παολίνο, ενώ ο Αθανασόπουλος στα αριστερά.