Τα… ρέστα τους Κροατία και Σκωτία

Μάθε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Λίγο πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σήμερα θα μάθουμε ακόμα 2 από τις ομάδες που θα προχωρήσουν στα νοκ-άουτ. Αγγλία και Τσεχία δείχνουν έτοιμες για τη μάχη τους στον 4ο όμιλο, τη στιγμή που οι δυο άλλες ομάδες θα δώσουν τη μάχη τους μέχρι ένας να υπερισχύσει.

Φυσικά, αναφερόμαστε στο μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στη Γλασκόβη ανάμεσα σε Σκωτία και Κροατία, με τον χαμένο να πηγαίνει… σπίτι του, τον νικητή λογικά να προχωράει και την ισοπαλία να «σκοτώνει» και τις δυο.

Κροατία: Ήταν σαφώς βελτιωμένη στο ματς κόντρα στην Τσεχία σε σχέση με όσα έδειξε στην πρεμιέρα, όμως ακόμα και έτσι οι Κροάτες δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που ήθελαν. Το 1-1 τους κρατάει «ζωντανούς» στη μάχη της πρόκρισης, όμως το τρίποντο στο τελευταίο ματς του ομίλου με τη Σκωτία είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για να μπει στη εξίσωση. Ο Ντάλιτς προσπάθησε να «ανακατέψει» λίγο την τράπουλα στο προηγούμενο ματς, καθώς ταλέντο και λύσεις υπάρχουν, με την ομάδα του να κάνει αρκετές φάσεις στο δεύτερο μέρος με τους Τσέχους. Περιμένουμε εκ νέου αλλαγές στο επιθετικό κομμάτι και με τη Σκωτία, με Βλάσιτς, Πέτκοβιτς και Ιβάνουσετς να έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Σκωτία: Ψυχωμένη, δυναμική, με καλές τοποθετήσεις και τρεξίματα, η Σκωτία δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα κόντρα στην Αγγλία να φανεί πως είναι κατώτερη σαν ομάδα. Ίσα ίσα είχε ευκαιρίες και μάλιστα καλές, που θα μπορούσε να έχει πάρει και το παιχνίδι. Ήταν ο πρώτος βαθμός των Βρετανών στον όμιλο και πλέον θα ψάξουν τη νίκη, ώστε να φτάσουν στους 4 βαθμούς και να ελπίζουν σε πρόκριση. Απώλεια ο Γκίλμουρ στα χαφ, όμως οι «χαϊλάντερς» με τη βοήθεια του κόσμου τους θα μπουν στο γήπεδο με το γνώριμο στυλ τους, στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη στιγμή που Αγγλία και Τσεχία θα παίζουν για την πρωτιά του ομίλου στο Λονδίνο, Κροατία και Σκωτία με μόλις ένα βαθμό έκαστος θα παλεύουν για να φτάσουν στους 4. Η ισοπαλία προφανώς αφήνει και τους δυο εκτός, οπότε προβλέπεται ανοιχτό ματς. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο over 2.5 στο 2.00 από τον Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)