Τα σενάρια για την επόμενη μέρα και το μεγάλο ερώτημα: Θα συνεχίσει ή όχι ο Γιώργος Μπάρλος ;

Η παταγώδης αποτυχία της Παναχαϊκής στους στόχους της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε φέρνει «σκούπα» ενόψει της επόμενης σεζόν. Βεβαίως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, τα οποία αναμένεται να λυθούν μέχρι το τέλος του μήνα, από τη στιγμή που δεν έγινε αυτή η περιβόητη απολογιστική συνέντευξη τύπου του Γιώργου Μπάρλου.

Έχουν διαρρεύσει ήδη τα ονόματα του Παύλου Μυροφορίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως και του γνώριμου στο αχαϊκού κοινό, Γιώργου Μπέζα για τη θέση του γενικού διευθυντή. Στον Παύλο Μυροφορίδη καταρχήν έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό «κρούση». Δεν υπάρχουν περαιτέρω συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτε προκαθορισμένο ραντεβού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κάποια επαφή των δυο πλευρών από κοντά ίσως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αλλά ραντεβού με ώρα και ημερομηνία δεν υπάρχει. Ότι θέλει να έρθει στην Πάτρα ο Μυροφορίδης είναι κοινό μυστικό, γιατί η ιδέα της Παναχαϊκής τον εξιτάρει, το μέγεθος είναι μεγάλο, αλλά έχουν μιλήσει μόλις μία φορά σε φιλολογική κουβέντα και τίποτα περισσότερο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Όσον αφορά το Γιώργο Μπέζα πράγματι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάτρα, αφού στην πόλη μας έχει αρκετούς φίλους και ο κύριος λόγος του ερχομού του ήταν αυτός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με το Γιώργο Μπάρλο. Σε κάθε περίπτωση μετά την επαφή των δύο ανδρών θα υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο για το τι θα γίνει και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής. Θα ήταν ευχής έργο να επιστρέψει ο Μπέζας, καθώς έχει εμπειρία στο κομμάτι της οργάνωσης και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει επί του παρόντος. Στο ίδιο μοτίβο «κρούση» έγινε και στον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ντίνο Φούφουλα για να αναλάβει πόστο αλλά δεν ήταν θετικός. Προσέξτε, τι αναφέρουμε στο ρεπορτάζ μας. Μια πρώτη «κρούση», τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Σήμερα γράφτηκε το όνομα του Γιώργου Σωτηρόπουλου για πιθανή επιστροφή στην ΠΑΕ ως υπεύθυνος τύπου, κάτι το οποίο με τα έως τώρα δεδομένα δεν έχει βάση.

Θα ήταν καλή είδηση, αν συνέβαινε αυτό, αλλά προς το παρόν δεν υφίσταται το παραμικρό. Και πάμε τώρα στο πιο σοβαρό από το οποίο θα εξαρτηθούν τα πάντα. Ο πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος δεν έχει δηλώσει κάπου ότι συνεχίζει τη νέα χρονιά. Ναι, μεν ψάχνεται και γίνονται «κρούσεις» δεξιά και αριστερά, αλλά επίσημα δεν έχει βγει να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Είναι σε σκέψεις ο πρόεδρος και προς το παρόν δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Μην προτρέχετε και μην θεωρείται τίποτα δεδομένο, αφού δεν έχει πάρει απόφαση παραμονής στο σύλλογο και μέχρι να το κάνει πρέπει να κρατάμε «μικρό καλάθι».