Τα τελευταία νέα από το “κοκκινόμαυρο στρατόπεδο”

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Παναχαϊκής στο γήπεδο της, στην Αγυιά, για το αυριανό φιλικό (Σάββατο 29/10 και ώρα 15:00) με τον Ολυμπιακό Β΄.

Το πρόγραμμα περιελάβανε τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζυγκερίδης, Carlos Daniel και Nilton Soares, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης οι τραυματίες Αλεξόπουλος και Στασινόπουλος. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι η κυρία Αντωνίου (ΕΠΣ Αχαΐας) με βοηθούς τους Καρρά και Σταθοπούλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Bρέθηκαν οι αντικαταστάτριες του Γ. Σωτηρόπουλου

Μπορεί να παραμένει κενή η θέση του αθλητικού διευθυντή εδώ και 20 ημέρες, μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κυβελίδη, αλλά η ΠΑΕ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά στο κομμάτι της επικοινωνίας, αφού μετά την παραίτηση του Γιώργου Σωτηρόπουλου, οι “κοκκινόμαυροι” ανακοίνωσαν τις αντικαταστάτριες του. Πρόκειται για τις Μάρα Κουκούτση και Δήμητρα Μπαλαφούτη οι οποίες αναλαμβάνουν τη λειτουργία του επικοινωνιακού τμήματος της ομάδας.

Η Μάρα Κουκούτση έχει εργαστεί στο παρελθόν στην ΠΑΕ Ξάνθη στο τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, ενώ η Δήμητρα Μπαλαφούτη εργάζεται επί σειρά ετών σε μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, ενώ έχει ξεκινήσει την πορεία της από την τηλεόραση του ΑΝΤ-1.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σταθάκης

Ο επικεφαλής της διοίκησης της Παναχαϊκής θα ανοίξει τα χαρτιά του. Ο Πέτρος Σταθάκης θα τοποθετηθεί για όλους και για όλα. Ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαϊκής όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου το Σάββατο (29/10) και ώρα 12:30 στα γραφεία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά στο κλειστό γήπεδο. Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί ωστόσο αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και να απαντήσει σε όλα.