Τα τυπικά για Καρακλάγιτς, μία αποχώρηση!

Παίκτης της Παναχαϊκής πρέπει να θεωρείται ο ακραίος Σέρβος επιθετικός Νίκολα Καρακλάγιτς, ο οποίος προς το τέλος της σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Νίκολα Καρακλάγιτς είναι 26 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Ποτγκόριτσα (Μαυροβούνιο), Ίσκρα (Μαυροβούνιο), Ιντίγια (Σερβία), Πρίμπραμ (Τσεχία), Κουκαρίτσι (Σερβία), Βόζντοβατς (Σερβία),Ερυθρό Αστέρα και Σίντελιτς (Σερβία).

Αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και η απόκτησή του θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου σήμερα, αφού εκκρεμεί ένα διαδικαστικού χαρακτήρα έγγραφο, ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της ομάδας.

Δανεικός ο Ταρνάρης

Ένας από τους παίκτες που ενδέχεται να δοθεί δανεικός, είναι ο νεαρός μπακ Ντίνος Ταρνάρης. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες (Γ΄ Εθνικής και ερασιτεχνικού), αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή που είναι πιο κοντά στο να τον αποκτήσει είναι η ομάδα της Βάρδας.

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει προπονητή τον Χρήστο Παρασκευόπουλο που γνωρίζει καλά τον ταλαντούχο μπακ από την κοινή τους θητεία στην Κ-20 της Παναχαϊκής και θέλει να τον ντύσει στα “πράσινα”.