Τα «χάλασε» στο τέλος η Α.Ε. Σταροχωρίου

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου βρίσκεται η Α.Ε. Σταροχωρίου.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την φετινή χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για την 1η θέση του πρωταθλήματος και μάλιστα την 5η αγωνιστική κατάφεραν να βρεθούν πρώτοι στον όμιλο κάτι που διατήρησαν μέχρι και την 15η αγωνιστική.

 Σε εκείνο το σημείο και μετά το Σταροχώρι έκανε “κοιλιά”, αφού σε πέντε αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις δύο νίκες και μοιραία βρέθηκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς.

Το καλοκαίρι και στις αρχές της φετινής χρονιάς η διοίκηση του συλλόγου, συμφώνησε με τον έμπειρο Νίκο Αθανασόπουλο να αναλάβει την ομάδα, αλλά ο ίδιος μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας στην διαχείριση της ομάδας.

Αποτέλεσμα αυτού, να τον διαδεχθεί ο Νίκος Λαγογιάννης και να φτιάξει μια ομάδα δυνατή με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο η ομάδα του δήμου Ερυμάνθου απέκτησε το Μάνο Δασκαλάκη και δυνάμωσε στον «άσο».

Δυστυχώς υπήρξε μεγάλη ατυχία για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας στο ντεμπούτο του τραυματίστηκε. Θετική θεωρείται και η παρουσία της ομάδας στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του θεσμού από την Αιγείρα/Ακράτα εντός έδρας με σκορ 2-0.

Αξιοσημείωτο είναι πως το Σταροχώρι κατάφερε για 10 αγωνιστικές να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ διαθέτει και την 2η καλύτερη άμυνα με 48 τέρματα και υπολείπεται με διαφορά δύο γκολ από την Δόξα Νιφορεΐκων.

Τέλος τα ηνία του σκοραρίσματος είχε ο Γιώργος Αντωνακόπουλος με 17 τέρματα και τον ακολούθησαν οι Ηλίας Μητρόπουλος με 9 γκολ και με 7 ο Σωτήρης Αντωνακόπουλος, ενώ ο Νίκος Μπινιέρης με 6  τέρματα.  

Σημαντική βοήθεια έδωσαν και ο αρχηγός Γεράσιμος Αντωνακόπουλος και ο Φώτης Κατσαίτης με τα περισσότερα λεπτά στα πόδια του. Σημαντική η επιστροφή του Βασίλη Παντελή από τον Αχαιό Σαραβαλίου, όπως και η παρουσία στην άμυνα του “βράχου” Χρήστου Καρμοκόλια.

Μεγαλύτερη στιγμή θεωρείται η ευρεία νίκη με 6-0 επί του Εθνικού Πατρών και 2-0 επί του Λέοντα Αλισσού εκτός έδρας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς