Τα χρήματα της ΕΡΤ και το σενάριο μη πραγματοποίησης των πλέι άουτ!

Το οικονομικό και ειδικότερα τα χρήματα που είναι ακόμη να χορηγήσει η ΕΡΤ στις ομάδες ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη των 12 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αυτά δεν είναι και λίγα, ειδικότερα μάλιστα στην εποχή που βρισκόμαστε. Γράφοντας με ακριβή ποσά, οι ΠΑΕ είναι ακόμη να λάβουν χρήματα που ανέρχονται κοντά στις 120.000 ευρώ, χρήματα για τα οποία συμφώνησαν και οι ομάδες ότι για να μπορέσουν να τα βάλουν στα ταμεία τους, η προϋπόθεση είναι να υπάρξει συνέχεια στην αγωνιστική δράση και εν ολίγοις να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Από ‘κει και πέρα, οι 12 ομάδες συμφωνήσαν πάντως ότι πέραν των πλέι οφ, τα πλέι άουτ δεν έχουν κανένα πρακτικό ενδιαφέρον και ουσιαστικό δηλαδή λόγο διεξαγωγής. Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση, η οποία μένει να φανεί εάν έχει κάποια ουσιαστική βάση στην πορεία του χρόνου, να διεξαχθούν μονάχα τα πλέι οφ και να μην παιχθούν πλέι άουτ!

Ουσιαστικά το ζήτημα της διεξαγωγής ή της ανάγκης διεξαγωγής των πλέι οφ αναγάγεται σε πάρα πολύ σημαντικό από τη στιγμή που ξεκινά η Σούπερ Λιγκ 1 και είναι προφανές ότι θα διεξαχθούν τα πλέι άουτ.

Σε ό,τι αφορά όμως το οικονομικό και για κλείσει αυτό το ζήτημα να σημειωθεί ότι οι ομάδες έχουν λάβει μέχρι στιγμής κοντά στις 250.000 ευρώ έκαστη.

Πηγή: athlitiko.gr