Τελευταία εκτός έδρας αποστολή για τον Παναιγιάλειο

Την προτελευταία αγωνιστική υποχρέωσή του, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας, έχει το Σάββατο (7/4 – 17:00) ο Παναιγιάλειος που καλείται να αγωνιστεί εκτός έδρας στο γήπεδο του Ρίου, κόντρα στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες. Ο Παναιγιάλειος έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα Play Off για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Αχαΐας, που θα διεκδικήσει ένα από τα τρία εισιτήρια στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής, ενώ ο σύλλογος του Ψαθοπύργου θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας, αρχής γενομένης από το προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο Πατρών, έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα, ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα τους ενόψει της απαιτητικής φάσης των πλέι οφ.

Πάντως ο Θόδωρος Ανδριόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, μετά και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και του Ανδρέα Σπανού που εξέτισε την τιμωρία του.