Τελευταία «μελανόλευκη» έξοδος με ισχυρά κίνητρα

Το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Αιγιώτικης ομάδας, για το 2021, είναι εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Ζάκυνθο. Οι «μελανόλευκοι», στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (19/12 – 15:00) στο γήπεδο Μαχαιράδου τον Εθνικό Σκουλικάδου σ΄ ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι «καίγονται» για βαθμούς.

Ωστόσο για τον Παναιγιάλειο αυτό το παιχνίδι φαίνεται να έχει πιο ισχυρά κίνητρα κι αυτό διότι πολύ σύντομα θα υπάρχει αλλαγή στο «μελανόλευκο» διοικητικό τοπίο με πολλές υποσχέσεις για καλύτερο μέλλον. Μάλιστα τα πρώτα δείγματα, η προσωρινή διοίκηση, τα έδωσε άμεσα προχωρώντας σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ταχτοποιώντας κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες της απερχόμενης διοίκησης.

Αυτό, όπως ήταν φυσικό, άλλαξε πλήρως το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και άπαντες κατά την αναχώρησή της αποστολής -το μεσημέρι του Σαββάτου- δήλωναν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελευταία εκτός έδρας αποστολή του τρέχοντος έτους. Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τον Φάνη Γκέκα να μην μπορεί σ΄ ένα ακόμη παιχνίδι να συμπληρώσει αποστολή λόγω απουσιών.

Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Βουρεξάκης, Βλαχόπουλος αλλά και ο Σεμπάστιαν Αφούσσι στον οποίο δόθηκε άδεια από τον προπονητή του, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Έτσι στην αποστολή για το νησί του Ιονίου συμμετέχουν οι: Ιωαννίδης, Βίλλιος, Βαλλιάνος, Σπίντζος, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Ροδόπουλος, Μπούζντρα, Αλεξ. Αφούσσι, Ψωμαράς, Λιάτος, Πλατυκώστας, Κρεμίτσας, Κοχυλάς, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Καρακούτης και Σκούτας.

Σε ότι αφορά τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Ζυγάς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, με βοηθούς τους Χρήστο Τάκο και Λάμπρο Βλαχοδήμο από τον ίδιο σύνδεσμο.