Τελικά δεν ξεκινά ούτε τώρα το πρωτάθλημα

Μπορεί στη Σούπερ Λιγκ 2 να υπήρχε αισιοδοξία πως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα, όμως κάτι τέτοιο δεν μοιάζει ορατό.

Οι λοιμωξιολόγοι είναι αρνητικοί και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μετατεθεί η σέντρα.
Το «όχι» ήρθε από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι έβαλαν «βέτο» στις κυβερνητική απόφαση, που υπήρχε για να δοθεί η πολυπόθητη εξαίρεση και στη Σούπερ Λίγκα 2 για να παιχθεί μπάλα με τους ίδιους υγειονομικούς όρους της Σούπερ Λίγκας 1 με τα πάγια τεστ Covid-19 πριν από κάθε ματς.

Έτσι και στην κυβέρνηση ήδη αναδιπλώθηκαν και πλέον αναμένεται να βγάλουν προς τα έξω ότι ένα ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα στο ποδόσφαιρο «θα έδινε κακό μήνυμα στον κόσμο εν μέσω Lockdown. Πρακτικά, λοιπόν, όσο κρατά η γενική καραντίνα SL2 μην περιμένετε πλέον κάτι, παρά τις προσπάθειες και την πίεση που έχει ασκηθεί.

Το «λουκέτο» βέβαια όσο μεγαλώνει σε διάρκεια τόσο πιο καταστροφικό μπορεί να αποδειχθεί, αφού η κατηγορία όσο δεν ξεκινά τελεί υπό διάλυση και αναγκαστικά όταν ξεκινήσει αναμένεται να αναγκαστεί σε αλλαγή της προκήρυξης για να αναδιαμορφωθεί η αγωνιστική σεζόν και να βγουν οι ημερομηνίες.