Τεράστια η συμβολή του «Σούπερ» Αλέξανδρου

Ο Διαγόρας West Energy κατάφερε να εξασφαλίσει την προηγούμενη αγωνιστική και μαθηματικά την συμμετοχή του και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλη συμβολή σε αυτή την επιτυχία έχει παίξει και η αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία διαθέτει την 4η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα πίσω από Ιαλυσό Ρόδου, Διαγόρα Ρόδου και Αχαρναϊκό, έχοντας δεχθεί συνολικά 17 τέρματα.

Και επειδή η αμυντική γραμμή μιας ομάδας ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, είναι καθοριστικές οι φετινές επιδόσεις του νεαρού τερματοφύλακα της ομάδας Αλέξανδρου Μπαμπούνη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά.

Ο Μπαμπούνης που είναι δανεικός στην ομάδα των Βραχνεϊκων από την Παναχαϊκή, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 19 από τους 24 αγώνες του πρωταθλήματος, έχοντας 1710 λεπτά συμμετοχής και δεχόμενος  12 τέρματα από τα συνολικά 17 τέρματα που έχει παθητικό η ομάδα του (4 τέρματα έχει δεχθεί ο Κώστας Πάγκαλος και 1 τέρμα ο Κώστας Αγοράκης).

Έχει καταφέρει μάλιστα στα 10 από τα 19 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και σε παιχνίδια μάλιστα πολύ σημαντικά που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στον Διαγόρα West Energy.

Εξαιρετική χρονιά από τον νεαρό τερματοφύλακα που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αποτελεί μια από τις «ελπίδες» του Αχαϊκού ποδοσφαίρου στην συγκεκριμένη θέση.