«Τεσσάρα» και εδραίωση στη 3η θέση για τον Πείρο Ισώματος

Ο Πείρος Ισώματος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης θέσης επικρατώντας με 4-1 του Αστέρα Λεοντίου στο δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίτσας την περασμένη Κυριακή.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νίκου Αθανασακόπουλου διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στους Λεοντίτες στο φετινό μαραθώνιο και εδραιώθηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο γκολ σημείωσε ο Αντώνης Νικόλας και από ένα οι Γιαννόπουλος, Κολλάρος.

Είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Αστέρα ο Κώστας Μαργαρίτης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κ. Σαμαρτζής.

ΦΙΛΜ:

5′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Πείρο, όταν ο Γιαννόπουλος βγήκε μόνος του μπροστά από τον Παπαναγιώτου, έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε εντυπωσιακά.

25′ Πρώτο σουτ για τον Αστέρα, ο Σκόνδρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Σολωμός μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

34′ Ο Πείρος άνοιξε το σκορ σε 1-0 με δεύτερη προσπάθεια του Γιαννόπουλου, όταν μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ, ο Παπαναγιώτου αρχικά απέκρουσε και με δεύτερο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

60′ Γκοοοολ, ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Μαργαρίτη σε 1-1, όταν ο Παναγιωτόπουλος έκανε το σουτ, ο Σολωμός αρχικά απέκρουσε και στη συνέχεια ο Μαργαρίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

66′ Ο Νικόλας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Παπαναγιώτου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

71′ Εντυπωσιακό σουτ από τον Νικόλα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 2-1 του Πείρου.

73′ Ο Πείρος τελείωσε το ματς κάνοντας το 3-1, με σουτ του Κολλάρου μέσα από την περιοχή και δεξιά.

86′ Έπειτα από την φοβερή μπαλιά του Στέλλα, ο Μαργαρίτης με ωραίο κοντρόλ έκανε την προβολή αλλά, ο Σολωμός απέκρουσε και στη συνέχεια προσπάθησε με δεύτερη προσπάθεια ο φορ του Αστέρα αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

90′ Ο Νικόλας μπήκε μέσα στην περιοχή και με προβολή έκανε το 4-1 για τον Πείρο Ισώματος.

Συνθέσεις:

Πείρος Ισώματος (Ν. Αθανασακόπουλος): Σολωμός, Α. Παπαδιονυσίου, Μπουρής, Ν. Παπανδρέου, Βανταράκης, Νικόλας, Γιαννόπουλος (87΄ Α. Πανούτσος), Δελδήμος (77΄ Πανούτσος), Κολλάρος, Κασπίρης, Α. Παπαδιονυσίου.

Αστέρας Λεοντίου (Γ. Μιχαλιτσιάνος): Παπαναγιώτου, Δ. Νικολόπουλος, Π. Νικολόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κατσούρης (67΄ Κωστόπουλος), Σκόνδρας (72΄ Γ.Θ. Κριλής), Ζησιμόπουλος, Στέλλας, Ν. Ανδρουτσόπουλος (46΄ Μαργαρίτης), Μπάλλας (77΄ Γιαννόπουλος), Παναγιωτόπουλος.