“Τεσσάρα” και ελπίδες σωτηρίας για τον Ίκαρο Λακκόπετρας

Με το δεξί ξεκίνησε την διαδικασία των play out η ομάδα του Ίκαρου Λακκόπετρας, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου Αχιλλέα Αγυιάς στο γήπεδο των Ροϊτίκων με 4-2.

Με αυτή την νίκη η ομαδα του κ.Κολλιόπουλου έφτασε τους 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Βραχνεΐκων την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος Αχιλλέας Αγυιάς παρέμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό και πλέον υπάρχουν ελάχιστες ως μηδαμινές ελπίδες για την παραμονή στην Α κατηγορία.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Ίκαρου Λακκόπετρας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντάζος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά η μπάλα “κόλλησε” στην περιοχή του Πανιωνίου και με προβολή ο Σαμίκος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Γοτουχίδη εντός περιοχής θα καταλήξει αουτ. Στο 14′ ο Ντάζος ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων θα βρεθεί τετ α τετ απέναντι από τον Βεντουρή και με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 0-2.

Στο 33′ σέντρα του Μπάκα εντός περιοχής κεφαλιά του Μποζιονέλου για το 1-2. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 42′ με την κεφαλιά του Μπεκίρη να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49′ ο Βεντουρής θα αποκρούσει σε κόρνερ το σουτ του Σαμίκου. Πέντε λεπτά αργότερα ωραίο γύρισμα του Χρηστάτου και ο Βελίγκος με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα λάθος στην άμυνα του Ίκαρου με τον Σακελλαρόπουλο να βγαίνει τετ α τετ από τον Πέτρου με τον τερματοφύλακα του Ίκαρου Λακκόπετρας να βγαίνει “νικητής”.

Στο 72′ κόρνερ του Ντάζου κεφαλιά του Διονυσόπουλου για το 2-3. Στο 79′ σουτ του Σαμίκου από ευνοϊκή θέση θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Βεντουρής και δευτερόλεπτα αργότερα ο Κωστούρας θα κάνει το παράλληλο γύρισμα και σε κενή εστία ο Αγγελόπουλος θα διαμορφώσει το τελικό 2-4.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 94′ θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βεντουρής για αντιαθλητικό χτύπημα σε ποδοσφαιριστή του Ίκαρου Λακκόπετρας.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Κ.Λάζαρης): Βεντουρής, Καλύβας (26′ Βάλσαμος), Γκλαβάς, Μποζιονέλος, Κάππας (80′ Νιάχος), Χρηστάτος, Γοτουχίδης, Αποστολόπουλος (78′ Μεθενίτης), Βελίγκος, Σακελλαρόπουλος, Παπαευθυμίου (26′ Μπάκας).

Ίκαρος Λακκόπετρας (Κ.Κολλιόπουλος): Πέτρου, Ζυγουράκης, Σαν Φιλίππο, Μπεκίρης, Καλιάμης, Σαμίκος, Λοτσάρης (90′ Φραγκούλιας), Ντάζος, Διονυσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (58′ Κωστούρας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς