“Τεσσάρα” με στόφα πρωταθλητή!

Ακόμη μία νίκη σημείωσε η ομάδα του Αχαϊκού καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Περιβόλας με σκορ 0-4,με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφαήλ Χότζα που σημείωσε χατ τρικ.

Με αυτή την νίκη ο Αχαϊκός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς στο +5 απο την ΑΕ Ροϊτίκων.

Από την άλλη πλευρά η Περιβόλα παρέμεινε στην 3η θέση με 29 βαθμούς και σε τροχιά play off. Στα του παιχνιδιού τώρα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ηταν αναγνωριστικά με δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής,χωρις ουσιαστικά να απειλούνται οι δύο εστίες.

Η πρώτη “απειλή” ήρθε από πλευράς Αχαϊκού στο 27′ με το σουτ του Παντελή και την απόκρουση του Τσάκωνα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γραμματικός θα κάνει πολύ ωραία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Τσάκωνας στην έξοδο του, θα χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ραφαήλ Χότζα θα “εκμεταλλευτεί” το δώρο για να γράψει το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα το φάουλ στου Στάμου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 42′ η Περιβόλα είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη καθώς σε μια διεκδίκηση στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Λυμπέρης χτύπησε στο γόνατο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ως αλλαγή.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι “άναψε” για τα καλά καθώς οι Μεμάγκα και Παπαχριστόπουλος αντίκρισαν ορθώς την κόκκινη κάρτα για εξύβριση και χτύπημα εκτός φάσης, αφήνοντας τις ομαδες τους με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στα πρώτα 15″ δευτερόλεπτα ο Αχαϊκός κατάφερε να σκοράρει και πάλι με τον Ραφαήλ Χότζα ύστερα απο παράλληλο γύρισμα του Παντελή.

Στο 53′ κόρνερ του Παντελή από τα δεξιά και με ευθύβολο σουτ ο Στάμος θα γράψει το 0-3, βάζοντας τίτλους τέλος στην αναμέτρηση.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 85′ με δράστη τον Ραφαήλ Χότζα που εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Κυριάκου στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Περιβόλας.

Συνθέσεις:

Περιβόλα (Θ.Νταγιούκλας) : Τσάκωνας, Καρέλας, Χριστόπουλος, Τσάμης, Παπαστεργίου, Κουκίδης, Παναγιωτόπουλος (62′ Σωτηρόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Αβράμης (46′ Παπαγεωργίου), Λυμπέρης (44′ λ.τ.Στουπάκης), Κακαφώνης (46′ Ραυτόπουλος).

Αχαϊκός (Κ.Κραβαριώτης): Βαμβουκλής, Μεμάγκα, Κυριάκου, Σταυριανός, Σκρεμμύδας, Ροδίτης, Στάμος (76′ Αλποχωρίτης), Γραμματικός, Νικολόπουλος, Ρ. Χότζα, Παντελής (57′ Ψαρράς).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς