“Τεσσάρα” παραμονής για τον Αστέρα Λεοντίου

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου μετά την ήττα “σοκ” μεσοβδόμαδα από την ομάδα του Κρίνου με αποτέλεσμα η ομάδα του κ. Νεμουτιάνου στην χθεσινή αναμέτρηση να θέλει μόνο την νίκη κάτι που κατάφερε, καθώς επιβλήθηκε του Πείρου Ισώματος με 4-2 και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν στην Β΄Κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ. Δελδήμου στην χθεσινή αναμέτρηση ήθελε μόνο την νίκη βρέθηκε να χάνει με 0-2 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία ηττήθηκε με 2-4 με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στην Γ΄ Κατηγορία.

Στα του παιχνιδιού τώρα στα πρώτα λεπτά ο Πείρος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 8′ με το σουτ του Μουσχή που εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κονιδάρης. Στο 20′ ο Κωστογιαννόπουλος ύστερα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γελάσιος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γ. Παπαδιονυσίου ανέτρεψε τον Γελάσιο εντός περιοχής με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάλλας για το 0-2.

Στο 45+1 και στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαγεωργακόπουλος με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε για το 1-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Κονιδάρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Παπαγεωργακόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα φάουλ του Παπαγεωργακόπουλου η μπάλα “κόλλησε” στην περιοχή του Αστέρα και με προβολή εξ επαφής ο Καραΐσκος ισοφάρισε σε 2-2. Στο 53′ οι ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν, καθώς ο Κασπίρης θα αντικρύσει 2η κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 74′ φάουλ του Στασινόπουλου από τα δεξιά κεφαλιά του Ραβανού για το 2-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα με εξαιρετικό σουτ από τα αριστερά και από πλάγια θέση ο Σανδραβέλης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-4.

Τέλος ο Πείρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλα στο 83′ η σέντρα σουτ του Γ. Παπαδιονυσίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Πείρος Ισώματος (Χρήστος Δελδήμος): Κωστογιαννόπουλος, Παπανδρέου, Γ. Παπαδιονυσίου (84′ Γιαννόπουλος), Κασπίρης, Παπαδάτος, Αγγ.Παπαδιονυσίου, Παπαγεωργακόπουλος, Βύννιας, Κωτσόπουλος (77′ Χουρδούμης), Καραΐσκος, Μουσχής (58′ Βανταράκης).

Αστέρας Λεοντίου (Νίκος Νεμουτιάνος): Κονιδάρης, Ντουλάι (90′ Σωτηρόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Κορκόντζηλας (46′ Δ. Νικολόπουλος), Ραβανός, Κατσούρης, Σκόνδρας, Γελάσιος (90′ Ασημακόπουλος), Σανδραβέλης (88′ Απ. Νικολόπουλος), Στασινόπουλος, Μπάλλας (79′ Π. Νικολόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς