“Τεσσάρα” παραμονής οι Πετεινοί

Χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, οι Πετεινοί κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα στην Αυτόνομη Π.Ο. με σκορ 4-0 και να βρεθούν στην 11η θέση με 18 βαθμούς και στην θέση όπου εξασφαλίζει την παραμονή στην Β΄Κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η Αυτόνομη Π.Ο. παρέμενε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα από την αρχή είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στην πρώτη ευκαιρία της ευκαιρία άνοιξε το σκορ με προβολή του Βίτσου από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από σέντρα από τα δεξιά.

Στο 33′ το σουτ του Λάιου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′ ο Δρόσος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με προβολή ο Καλόφωνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λάιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 83′ όταν ο Δρόσος και πάλι από τα δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Καλόφωνος ήταν εκεί που έπρεπε και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΠΕΤΕΙΝΟΙ (Χρήστος Γκρέκας): Διαμαντόπουλος, Νεκ.Ρόδης, Στεφανόπουλος, Καλόφωνος, Κουλός, Δρόσος, Σαγκτάμι-Γκότσης, Λάιος, Μποράι, Βίτσος (34′ Κανελλόπουλος), Β.Ρόδης (61′ Πυλαρινός).

ΑΥΤΟΝΟΜΗ Π.Ο.: Γιώτης, Ασημακόπουλος (72′ Παπανικολάου), Ταμπάκης, Χαρίτο, Κλαδάς, Κοντογεωργόπουλος (80′ Ζεντέλης), Τάντουλας, Τρυπαναγνωστόπουλος (65′ Αγγελόπουλος), Σερέτης, Δημακόπουλος (80′ Μπεκιάρης), Λιαρομάτης (80′ Πολύζος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς