“Τεσσάρα” της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Λιχτενστάιν

Η Εθνική U21 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στο “Θ. Κολοκοτρώνης” και πέτυχε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το τελικό 4-0 αποτυπώνει την εικόνα του ματς και την κυριαρχία της ελληνικής ομάδας. Την Τρίτη 29/03 το ντέρμπι του ομίλου με την Πορτογαλία, ξανά στη γούρικη πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Βασικός ο Αντζουλάς, μπήκε αλλαγή στη θέση του ο Γιάννης Χριστόπουλος, στο 63ο λεπτό. Το 1-0 πέτυχε ο Νίκος Μιχελής στο 21ο λεπτό από ασίστ του Βασίλη Ζαγαρίτη. Σκόρερ του 2-0 ήταν ο Μιχάλης Κοσίδης στο 27ο, ενώ το τρίτο και το τέταρτο ελληνικό γκολ πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης, στο 38ο και στο πέμπτο των καθυστερήσεων του αγώνα.

Ελλάδα: Τζολάκης, Λιάσσος (63΄ Ε. Χριστόπουλος), Μιχελής, Αντζουλάς (63΄ Ι. Χριστόπουλος), Διαμαντής, Τσιγγάρας (63΄ Θυμιάνης), Τζόλης, Σουρλής, Κοσίδης (73΄ Ιωαννίδης), Μπότος, Ζαγαρίτης (63΄ Κίτσος).

Λιχτενστάιν: Φόσερ, Χίλτι (70΄ Μπούχελ), Ουντεράινερ, Ν. Γκράμπερ (78΄ Χάσλερ), Λούτσινγκερ, Σρέιμπερ (46΄ Σκις), Νέτζερ, Μπεκ, Κραντζ (46΄ Σάντλερ), Σίγκελ, Λ. Γκράμπερ (84΄ Τζέγκερ).

Επίσης για τον τέταρτο όμιλο, Πορτογαλία-Ισλανδία 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί του Λιχτενστάιν, την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς έναντι 16 της Πορτογαλίας, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.