«Τετράσφαιρος» ο Άρης Πατρών!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Μπακόπουλος Γεώργιος (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 53′ Οικονομόπουλος, 56′ 74′ 77′ Αγγελής

Επιστροφή στις νίκες αλλά με… απώλειες για την ομάδα του Άρη Πατρών που το απόγευμα του Σαββάτου (25/03), επικάτησε 4-0 της Ένωσης Αιγείρας/Ακράτας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, σε ένα ματς που επισκιάστηκε από την τραυματισμό του Γιάννη Σπανού στο τοίχο των Προσφυγικών και την μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς εξετάστηκε και δεν έχει κάτι σοβαρό, με λίγα ράμματα να καλύπτουν το τραύμα του στο κεφάλι..

To φιλμ της αναμέτρησης:

15′ Τραυματισμός για την ομάδα του Άρη, με τον Σπανό να πέφτει στα κάγκελα του γηπέδου. Του παίκτη του Άρη του άνοιξε το κούτελο αλλά δεν ήταν πολύ σοβαρός ο τραυματισμός, ωστόσο ο προπονητής του Άρη δεν το ρίσκαρε και έκανε την πρώτη του αλλαγή.

18′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλα ο Ντόι έκανε δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια ο Μητρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

21′ Έπειτα την εκτέλεση κόρνερ πλασαριστά, ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Μεντζελόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ντόι έκανε μεγάλη απόκρουση και στη συνέχεια ο Κουτρούμπας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη, ο Κουτρούμπας έρχεται από κανονική θέση και πως δεν υπάρχει οφσάιντ.

22′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, Όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ξιστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

35′ Ένα Μακρυνό δυνατό σουτ από τον Κουτρούμπα έξω από την περιοχή, ο Ντόι μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έδωσε αριστερά στον Δημόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Ντόι για άλλη μια φορά έκανε ωραία επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έδωσε ύψος στην μπάλα αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Μητρόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Δημόπουλος με ένα σουτ έστειλε την στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

43′ Ευκαιρία για τον Άρη, έπειτα από το έμμεσο που εκτέλεσε ο Μητρόπουλος, έστειλε την πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

45+1′ Κι’ άλλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Δημόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ντόι μπλόκαρε την μπάλα.

46′ Έπειτα από τη σέντρα του Μητρόπουλου από τα δεξιά, ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι άουτ.

50′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ προς στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεωργόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

53′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Οικονομόπουλος έβγαλε την μπαλιά για τον Μενύχτα από τα αριστερά, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Οικονομόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

55′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αγγελής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

56′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γεωργόπουλος έκανε την κεφαλιά πάσα προς στον Αγγελή και αυτός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

59′ Έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Οικονομόπουλου από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά και ο ίδιος έκανε το πλασέ αλλά ο αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα.

74′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έκλεψε την μπάλα, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ντόι έκανε ασταθή απόκρουση και στην επαναφορά ο Αγγελής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

77′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκανε την κάθετη για τον Αγγελή, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

87′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κωστής έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ αλλά ο Ντόι έκανε την απόκρουση. Στη συνέχεια ο Μητρόπουλος έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Καταρτζόπουλος (45′ Γεωργόπουλος), Παρασκευόπουλος, Δημόπουλος (45′ Κωστής), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Κουτρούμπας, (66′ Νικολόπουλος), Οικονομόπουλος (59′ Γράβαλος), Αγγελής, Μητρόπουλος, Σπανός (18′ Μενύχτας).

A.E. Αιγείρας/Ακράτας (Ιωάννης Παλαιολογόπουλος): Ντόι,Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Αλέφαντος, Καραχάλιος, Κλουκίνας, Σακελλαρόπουλος, Μητρόπουλος, Καλούδης, Λέσι (66′ Νικολόπουλος).