Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Τετραπλό “χτύπημα” ο ΠΑΟ Βάρδας

Ο ΠΑΟ Βάρδας ολοκλήρωσε τις μεταγραφές των Φραντζέσκο Μπίσα, Ανδρέα Θωμά, Χρήστου Διαμαντόπουλου και Ντίνου Ταρνάρη.

Ο Μπίσα έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Πόρου και είναι πλέον και επίσημα μέλος της ηλειακής ομάδας, με την οποία προπονείται εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και έχει αγωνιστεί σε αρκετά φιλικά, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Ο Μπίσα θα αγωνιστεί κανονικά στην αυριανή πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με τον ΠΑΟΒ να ταξιδεύει στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας για να αντιμετωπίσει τον Αμβρακικό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για Μπίσα: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Αχαιού επιθετικού Μπίσα Φραντζέσκο. Άπαντες στην οικογένεια του Π.Α.Ο. Βάρδας του ευχόμαστε να έχει μια δημιουργική αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Θωμάς και Ταρνάρης στα «πράσινα»
Οι νεαροί Ανδρέας Θωμάς και Ντίνος Ταρνάρης αποκτήθηκαν ως δανεικοί από την Κ19 της Παναχαϊκής. Ο πρώτος είναι μέσος και ο δεύτερος ακραίος μπακ-χαφ. Οι δύο Πατρινοί είναι από τα μέσα Σεπτεμβρίου στον ΠΑΟΒ, έχουν ακολουθήσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και θα βοηθήσουν και αυτοί την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Ανδρέα Θωμά, Κωνσταντίνου Ταρνάρη από την Κ19 της Παναχαϊκής.

Άπαντες στην οικογένεια του Π.ΑΟ. Βάρδας τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε και την απόκτηση και του 19χρονου επιθετικού, Χρήστου Διαμαντόπουλου, που έχει ξεκινήσει από την Ακαδημία του ΠΑΟΒ και εν συνεχεία μεταπήδησε στην Κ10 της ΑΕΚ, στην Κ14 του Ατρομήτου και τέλος στην Κ20 της Παναχαϊκής. Ο Βαρδαίος επιθετικός θα ενισχύσει πλέον την ομάδα του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Πιστοί στο πλάνο της γενικής ανανέωσης και της αρτιότερης επένδυσης στο μέλλον η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του 19 χρόνου επιθετικού Διαμαντόπουλου Χρήστου.

Ο Χρήστος Διαμαντόπουλος με θητεία στην Κ10 της ΑΕΚ καθώς και στις Κ14 του Ατρόμητου και Κ20 της Παναχαϊκής έρχεται να αγωνιστεί στην ομάδα του τόπου του με τις καλύτερες προοπτικές. Άπαντες στην οικογένεια της ομάδας μας του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γενάτη υγεία και επιτυχίες».