Τεχνική Επιτροπή ΕΠΣ Αχαΐας: “Σεβόμαστε απόλυτα τους διαιτητές και το έργο τους”

Διαβάστε αναλυτικά την παρακάτω ανακοίνωση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας:

“Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού και λόγω των τελευταίων γεγονότων είμαστε υποχρεωμένοι να καταστήσουμε σαφές σε όλους ότι η τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας αποτελείται από εκπροσώπους όλων των ακαδημιών που συναποφασίζουν, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για την διεξαγωγή των παιδικών πρωταθλημάτων.

Είναι άστοχο λοιπόν να βρισκόμαστε υπό την απειλή τιμωριών εμείς και οι αθλητές των ακαδημιών μας . Τα τελευταία χρόνια στα παιδικά πρωταθλήματα διεξάγονται περίπου 1500 παιχνίδια και διατίθενται το ανάλογο ποσό στον ευαίσθητο τομέα της διαιτησίας.

Δίνετε η δυνατότητα στους επικεφαλής να εκπαιδεύσουν νέους διαιτητές και να αξιοποιήσουν τα νέα παιδιά που βγαίνουν από τις σχολές σε πραγματικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα συμβάλουν στην εκπαίδευση των νεαρών αθλητών που ούτως ή άλλως αποτελούν την βασική πηγή για ανάδειξη ακόμα περισσότερων διαιτητών.

Σεβόμαστε απόλυτα τους διαιτητές και το έργο τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ στο δρόμο της λογικής και της καλής συνεργασίας, για το καλό του αθλήματος που υπηρετούμε και ΚΥΡΙΩΣ των παιδιών μας.

Η τεχνική επιτροπή Ε.Π.Σ Αχαΐας».