Τζένεραλ μάνατζερ στη Γαλλία ο Επαλέ!

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής ήταν ο διεθνής, Ζοέλ Επαλέ το μακρινό 2000 – 2001.

Ο Καμερουνέζος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον είναι τζένεραλ μάνατζερ στη γαλλική ακαδημία AS CHAMPS Football και ασχολείται με την προπονητική. Ήταν ενδεικτική η δήλωσή του το μακρινό το 2001, την οποία “αλιεύσαμε” στο διαδίκτυο.

«Μένω και με λιγότερα χρήματα στην Παναχαϊκή»

Ο Ζοέλ Επαλέ με δηλώσεις του τόνισε καθαρά ότι το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του αφορά τη διοίκηση της Παναχαϊκής και μόνο. Ο Καμερουνέζος κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Λουκόπουλο για να συζητήσουν, αφού, όπως είπε, υπάρχουν προτάσεις από ομάδες Α΄ και Β΄ εθνικής της Γαλλίας. Ο έγχρωμος μέσος επεσήμανε πως τα 160 εκατομμύρια δραχμές που φέρεται να ζήτησε ο μάνατζερ του για κάθε χρόνο, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την αχαϊκή ομάδα δεν είναι αλήθεια. «Υπάρχουν ομάδες της Α και Β Εθνικής στη Γαλλία με συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Εγώ, όμως, πρώτα θα μιλήσω με τον κ. Λουκόπουλο. Ο πρόεδρος, πάντως, θα πρέπει να βιαστεί, γιατί βάση των κανονισμών έχω το δικαίωμα να διατηρώ επαφές και με άλλες ομάδες».