Την Αναγέννηση μην την ξεγράφεις, στα δύσκολα θεριεύει …

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Καλύβας

ΣΚΟΡΕΡ: 75’ Χουσελάς

Σπουδαίο τρίποντο για την Αναγέννηση Πατρών με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, φτάνοντας τους 18 βαθμούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Φώτη Φοή που ελπίζει βάσιμα σε παραμονή στην β΄ φάση του πρωταθλήματος, αφού τέτοιες νίκες επί της ουσίας δίνουν έξτρα βαθμούς για τα πλέι άουτ και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σε ένα όμορφο ματς που και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, η ομάδα του Λαδόπουλου κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τέρμα του Νίκου Χουσελά, ύστερα από ωραία προσπάθεια στο 75ο λεπτό.

Είχαν προηγηθεί σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Κακαφώνη, Τσίφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με τους Κότσα και Σολωμό που δεν ήταν ουσιαστικοί στη τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φοής): Βασιλόπουλος, Στ. Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βαρθαλάμης, Γιάνναρος (53’ Τσίμπιτσης), Τσίφας, Α. Χριστόπουλος (83’ Ιωάννου), Κακαφώνης, Τζελέπης (90’ Γοτουχίδης), Χουσελάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Κράγια, Κολαΐτης, Τσαλαμιδάς (78’ Γραβάνης), Καραχάλιος, Σολωμός (73’ Κοτσίνης), Τζώλλας (61’ Παναγιωτόπουλος), Παπαγιαννόπουλος (85’ Παρασκευάς), Κότσα, Τζάφα.