Την Αχαϊκή θα την σέβεστε!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς

ΣΚΟΡΕΡ: 25’ Βαλογιάννης, 55’ πεν. Λαζανάς, 68’ Μούζος

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Αχαϊκή με 3-0 επί του Πάτραι για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας.

Μια νίκη που γίνεται τεράστια όταν κερδίζει το Πάτραι που είναι αήττητο για δύο χρόνια περίπου και μάλιστα με το ευρύ 3-0 φέρνοντας τα πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα. Στο «κόλπο» πλέον μπαίνει και η oμάδα της Αχαγιάς που έφτασε τους 10 βαθμούς και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου εκτός έδρας την προσεχή Τετάρτη.

Στο αγωνιστικό μέρος, το 1-0 έγινε στο 25′ μετά από αναταραχή στην άμυνα του Πάτραι σημείωσε ο Βαλογιάννης, γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Το 2-0 στο 55′ με πέναλτι που κέρδισε ο Λαζανάς και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, ενώ το 3-0 ήρθε στο 68′ με κοντινή κεφαλιά του Μούζου ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή πριν τρία λεπτά.

Το Πάτραι για πρώτη φορά φέτος ήταν ανούσιο και απείλησε με το Σαμπανέϊ στο 54΄και στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Σέρμπος): Κωνσταντινόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σαν Φιλίππο, Σέρμπος (65’ Μούζος), Μπάδας, Κατσίνας (84΄Αγγελόπουλος), Ντουράι (86’ Μπίκος), Βαλογιάννης (86΄Πογιατζής), Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζαντζής.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Φωτόπουλος, Γερογιάννης, Μπακάλης (58’ Αθανασόπουλος), Γιαννόπουλος, Ζέλος, Σαμπανέι, Μιχαλόπουλος, Αγριμάκης, Γραμματικόπουλος, Γεωργόπουλος, Δημητρακόπουλος (46’ Αλεξανδρής).