Την ερχόμενη Πέμπτη η κλήρωση για την Παναχαϊκή

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται πως δεν συμμετέχουν στην κλήρωση οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ. Την πρόκριση από την προηγούμενη φάση εξασφάλισαν οι Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Άγιος Νικόλαος, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός, ενώ χωρίς αγώνα (μετά από κλήρωση) προκρίθηκαν οι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμμη, Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα, από τη Super League θα μπουν στην κληρωτίδα οι Ιωνικός, Aτρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας».

Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα (12) ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.