Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Της έκλεψε νίκη και ελπίδες στις καθυστερήσεις (photos)

Σε μια σημαντική νίκη όπου θα την διατηρούσε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση έχασε μέσα από τα χέρια της η Θύελλα Πατρών καθώς δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης από το ΑΠΣ Πάτραι (1-1) στο 93′ και μοιραία χάθηκαν οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα μπαράζ της Γ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάτραι χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αγωνίστηκε στα ίσα και κατάφερε στο 93′ να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα είναι πολύ δυνατή καθώς υπήρχαν πολύ δυνατά μαρκαρίσματα με ένταση και πάθος από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία ήρθε στο 9′ όταν ο Κουτσαντώνης έκανε πολύ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Σκουμής νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Φωτόπουλο.

Το σουτ του Θ.Βλασόπουλου στο 28′ κατέληξε πάνω απο τα δοκάρια.

Ενώ στο 45′ ο Φωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Αγουρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ ο Αγουρίδης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Ντίνος στο δεύτερο δοκάρι “έσπασε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ ο Σκουμής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 57′ το σουτ του Κουτσαντώνη θα το αποκρούσει με 2η προσπάθεια ο Φωτόπουλος.

Ενώ δευτερόλεπτα μετά γύρισμα του Σκουμή από τα δεξιά τακουνάκι του Θ.Βλασόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Φωτόπουλο να αποκρούει για ακόμη μία φορά.

Στο 75′ ο Φωτόπουλος θα αποκρούσει το σουτ του Σκεπετάρη,για να έρθουμε στο 93ο λεπτό όπου ο Σουγλέρης με σουτ εντός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τελικό 1-1.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι βράβευσε τον παράγοντα της Θύελλας Πατρών Τάκη Θανόπουλο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συνθέσεις :

ΑΠΣ Πάτραι (Νίκος Λουμπαρδέας) : Φωτόπουλος, Λεγάτος, Πιπεράκης (58′ Κανελλόπουλος), Δρουγούτης (31′ Ζέλος), Μανθόπουλος, Τασιόπουλος (46′ Δημόπουλος), Καράγιωργας (79′ Σπηλιωτόπουλος), Μπακάλης, Σουγλέρης, Ούτσικας, Γαβριήλ.

Θύελλα Πατρών (Βύρωνας Καραβίας) : Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος (87′ Θανόπουλος), Ν.Βλασόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Θ.Βλασόπουλος (73′ Σκεπετάρης), Κουτσαντώνης (78′ Αδαμόπουλος), Ντίνος, Πανίτσας, Σκουμής (87′ Κούρτης).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς