Της πήρε την… μπουκιά από το στόμα στο 96′ ο Άρης Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Αβραμόπουλος-Διαλυνάς)

ΣΚΟΡΕΡ: 32’ πεν. Γιαννόπουλος – 96’ Παναγόπουλος

Η Α.Ε.Καλαβρύτων για πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία της έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, μένοντας ισόπαλη 1-1 με τον ιστορικό Άρη Πατρών.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Σε ένα από αυτά και μόλις στο 16΄τραυματίστηκε ο Κοσκινάς και αντικαταστάθηκε αλλάζοντας τα πλάνα του Κωστή Βλάχου.

Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις και σε μία κέρδισε καθαρό πέναλτι σε χέρι που έκανε αμυνόμενος σε σουτ των Καλαβρύτων. Το πέναλτι εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα ο Μιχάλης Γιαννόπουλος γράφοντας στο 32΄το 1-0.

Στο 41ο λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις του Λέση.

Και φτάνουμε στο 96ο λεπτό με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή ο Λευτέρης Παναγόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε για την ομάδα της Πάτρας, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα των Προσφυγικών.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Καλαβρύτων (Κ. Βλάχος-Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βρεττός, Γκλαβάς, Παπαγεωργίου, Καραχάλιος, Παπαδόπουλος (70’ Ανδρεόπουλος), Σκιαδάς, Καλαμαράς, Κοσκινάς (16’ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς), Κουτρουμάνης (75’Μουτσάι), Γιαννόπουλος.

Άρης Πατρών (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος (69’ Γκολφίνος), Λάτσης, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος (59’ Σταθόπουλος), Τσαρτόλιας (80’ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος, Γράβαλος (80’ Ραμόπουλος).