Τι έκαναν οι Αχαιοί ποδοσφαιριστές εκτός συνόρων

Το www.patragoal.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Αχαιοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μακριά από την Αχαΐα.

Γιώργος Κυριακόπουλος

Δεν πήγε καλά η εβδομάδα για τον πατρινό μπακ, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Ουντινέζε. Το θετικό είναι ότι αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος.

Γιάννης Μασούρας

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής της Πολωνικής Γκόρνικ Ζάμπρζε, αγωνίστηκε 90′ στο εκτός έδρας αγώνα με την Βίσλα Κρακοβίας και η ομάδα του πήρε τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας. Στην επιθετική λειτουργία της ο γοργοπόδαρος Γιάννης Μασούρας έχει καίρια συμβολή. Καλύπτοντας όλη τη δεξιά πλευρά στο 3-5-2, έχει ενεργοποιημένο το ‘turbo boost’ για να φεύγει πίσω από την πλάτη των αντιπάλων του και να προκαλεί μόνιμα ρήγματα. Είναι ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής με τον ανώτερο μέσο όρο σπριντ, κούρσες δηλαδή με τουλάχιστον 25 χλμ/ώρα, καθώς καταφέρνει 17 ανά 90λεπτο, και ο τρίτος σε μέγιστη ταχύτητα (34.66 χλμ/ώρα), πίσω από τους Κάπουτσκα (34.77) και Πούχαζ (34.71) που συνολικά όμως τρέχουν λιγότερο.

Γιάννης Χριστόπουλος (φωτ.)

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο νεαρός αμυντικός πριν το ματς με τον Ατρόμητο είχε δύο συμμετοχές. Ωστόσο σε καμία από αυτές δεν ξεκίνησε βασικός. Με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε για 13 λεπτά, ενώ στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, 32 λεπτά. Στο Περιστέρι όμως πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και κατέγραψε και το πρώτο του 90λεπτο φέτος με την “κιτρινομπλέ” φανέλα.

Κώστας Σταμούλης

Ο 21χρονος δεξιός μπακ κάνει το ‘αγροτικό’ του στη Λαμία, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική, την περασμένη Κυριακή στο ”Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό, παίρνοντας τη θέση του Μπιάρνασον στο 75ο λεπτό. Έχει το επίπεδο να σταθεί και να εξελιχθεί, αλλά αυτό θα γίνει μόνο μέσα από συμμετοχές.

Δημήτρης Σανδραβέλης

Ο Aιγιώτης παίκτης του Διαγόρα, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στην Παναχαϊκή για 90′ και κέρδισε η ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αλέξανδρος Σμυρλής

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Ρόδου μπήκε αλλαγή στο 84′ και αγωνίστηκε μόλις έξι για να κρατήσει το υπέρ τους σκορ και να πάρουν τη μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα της πόλης του.

Γιάννης Γκοτσούλιας

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Νικαίας, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ντέρμπι κόντρα στην Ξάνθη και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1. Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 65′ και τρία λεπτά αργότερα η Ξάνθη ισοφάρισε, χωρίς ο Πατρινός παίκτης να αντικατασταθεί.

Κώστας Πλέγας

Ο Πατρινός μέσος των Χανίων αγωνίστηκε 90′ ενάντια του Λεβαδειακού, έχοντας καλή παρουσία, αλλά η ομάδα του έμεινε στο μηδέν.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης

O Aχαγιώτης μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε επίσης 90′ απέναντι στον Λεβαδειακό και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, αποτρέποντας στην ομάδα της Λιβαδειάς να πάρει το τρίποντο και να μειώσει από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη. Προσπάθησε αρκετά, αλλά σε αυτό το ματς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου