Τι ειπώθηκε στην Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του σταδίου (λόγο κορονοϊού).

Της όλης διαδικασίας προέδρευσε ο κ. Μιχάλης Μπέσκος δίνοντας αρχικά τον λόγο στο μέλος της διοίκησης κ. Μάριο Βαλάβανη ο οποίος άρχισε διαβάζοντας την επιστολή του κ. Βασίλη Τσακιρίδη και μοιράζοντας τα συμβολικά του δώρα.

Στην συνέχεια ανέλυσε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε. Ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στο έργο της διοίκησης (χορηγοί, υποστηρικτές, συνεργάτες, φίλαθλοι) και φυσικά τους προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναφέρθηκε στην αντικειμενική δυσκολία της συνέχειας στα διοικητικά του Συλλόγου, λόγο πανδημίας, αφού το μεγαλύτερο μέρος του οικονομικού προϋπολογισμού αφορά τα εισιτήρια των αγώνων και τις χορηγίες των επιχειρήσεων. Αν δεν επιτραπεί λοιπόν η προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, έστω σε ποσόστωση με τη χωρητικότητα του σταδίου, θα υπάρξει αδιέξοδο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Τάσος Βασίλειου ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και αναφέρθηκε στην μοναδική πρόταση που υπήρξε αυτό το διάστημα για εμπλοκή ενδιαφερόμενου στην ομάδα. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Παπαπέτρου ο οποίος εκπροσωπήθηκε στην συνέλευση από τον εξάδελφό του κ. Δημήτρη Παπαπέτρου. Ο τελευταίος τοποθετήθηκε επί της διαδικασίας και αφού ανέλυσε το πλάνο του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία της.

Με δεδομένο ότι η πρόταση αυτή αναζητά συνεργάτες ενώ από την άλλη πλευρά η υπάρχουσα διοίκηση αδυνατεί να συνεχίσει χωρίς να αποσαφηνιστεί ο τρόπος που θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, αποφασίστηκε να δοθεί μια παράταση χρόνου δυο εβδομάδων ώστε να συνεχιστούν οι επαφές και να υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα της κατάστασης.

 Έτσι θα υπάρξει μια νέα Γενική Συνέλευση που ορίστηκε για τις 27 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 στον ίδιο χώρο ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με τις ευχές όλων για ότι καλύτερο για τον ιστορικό μας Σύλλογο.