“Τον Κεραυνό θα τον σέβεστε”

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου με αιχμές για τη διαιτησία στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη Πατρών:

Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου έχουμε μάθει να τη δεχόμαστε. Το έχουμε αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων με το ήθος μας και τις αρχές μας που δεν αμφισβητούνται από κανέναν στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Έτσι λοιπόν συγχαίρουμε τον Άρη Πατρών για τη νίκη του. Όμως το ότι έχουμε μάθει να σεβόμαστε το άθλημα και να αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα ακόμα και αν αυτό δεν είναι το επιθυμητό για εμάς δε σημαίνει ότι δε θα αναφερθούμε στην ανεκδιήγητη διαιτητική αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η ομάδα μας. Να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, προφανώς η κ. Αντώνιου και ο κ. Ανδριανός κατά κύριο λόγο ήταν «ματιασμένοι». Δυστυχώς δεν είχαμε στο γήπεδο κάποιον να τους ξεματιάσει. Ειδικά ο κ. Ανδριανός ήταν τόσο «ματιασμένος» που από το κακό το μάτι ξέχασε πως είναι να σηκώνει το σημαία του όταν η μπάλα ήταν ξεκάθαρα για τον Κεραυνό. Δε θα πούμε πολλά, ούτε θα γίνουμε γραφικοί, όσοι ήταν στο γήπεδο έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα. Κύριοι, υπεύθυνοι ή ανεύθυνοι σταματήστε να παίζετε με τον ιδρώτα των παικτών μας και τους κόπους της διοίκησης. Σταματήστε να μας κάνετε να μετανιώνουμε που βάζουμε χρήματα για την καψούρα μας. Αν θέλετε ένα ποδόσφαιρο στο οποίο θα αλωνίζουν τα πρωτοπαλίκαρα των κέντρων αποφάσεων, να μας το πείτε γιατί εμείς δε θελουμε να συμμετέχουμε. Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε ποτέ ξανά με τέτοια ανακοίνωση. Τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ!

Υ.Γ. Τελικά εκεί στην επιτροπή διαιτησίας είχατε «δίκιο» που μας είπατε να μείνουμε ήσυχοι παρά τη συγγένεια. Μέσα πέσατε και το παιδί ήταν «ματιασμένο»