Τον κλείδωσαν σε… πορτμπαγκάζ για να μη χαλάσει η μεταγραφή!

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ποδοσφαιριστής, προκειμένου να μη χαλάσει μια μεταγραφή του. Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί μυστική η συμφωνία, ο παίκτης αναγκάστηκε να μπει σε… πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου.

Ο λόγος για τον Ντεμπά Μπα, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του από τη Χόφενχαϊμ στη Γουέστ Χαμ τον Ιανουάριο του 2011. Το ντιλ έφτασε τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό της υπόθεσης.

Ο Ντεμπά Μπα αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ τον είχαν κλειδώσει σε πορτμπαγκάζ, πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η διοίκηση των «σφυριών» δεν ήθελε να διαρρεύσει το παραμικρό για τη μεταγραφή του στον βρετανικό Τύπο. Γι’ αυτό όταν έφτασε στο Λονδίνο, τον στρίμωξαν σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.

«Έλεγαν ότι δεν ήθελαν να το μάθουν οι δημοσιογράφοι και έτσι υπάκουσα. Με έβαλαν σε ένα πορτμπαγκάζ και έβρισκα παντού. Δεν ήταν κάποιο μεγάλο. Το κεφάλι μου έβρισκε σε κάθε γωνία», ανέφερε ο Μπα, έχοντας ζήσει αυτή την απίστευτη εμπειρία.