Τον κοίταξε στα «μάτια» παρά τον αποκλεισμό

Στα «μάτια» κατάφερε να κοιτάξει η Παναχαϊκή τον Παναιτωλικό, ομάδα SuperLeague, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 1-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εμφάνιση «οδηγός» για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο οι κοκκινόμαυροι ξεκίνησαν με το αριστερό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4’ Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, όταν ο Φλόρες έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ

11΄Φάουλ για τον Παναιτωλικό, ο Ντουάρτε έπιασε την κεφαλιά και ο Αθανασόπουλος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα προ του Καρέλη που θα γινόταν επικίνδυνος.

19΄ Καλή φάση για τους «κοκκινόμαυρους», όταν από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού,  η μπάλα πήγε στον Παπαχρονόπουλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξαν οι αμυντικοί της ομάδας του Αγρινίου.

20’ Γκοοολλλ για τον Παναιτωλικό, όταν από πάσα του Ντουάρτε στον Καρέλη, ο τελευταίος πέρασε τον Αθανασόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής για το 0-1.

32′ Σέντρα  του Στεργίδη, ο Αλεξόπουλος δεν προλαβαίνει  να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού

47’ Γκοοολλλ για την Παναχαϊκή, όταν ο Καρακλάιτς με τρομερή ενέργεια πασάρει στον Παπαχρονόπουλο, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

72’ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καρέλης με σούτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αθανασόπουλου.

74’ Γκοοολλλ για τον Παναιτωλικό, μετά από εξαιρετική προσωπική προσπάθεια και σούτ του Βέργου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 1-2.

82’ Καλό φάουλ για τον Παναιτωλικό με τον Λούι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

94΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ντουάρτε να φεύγει στη κόντρα και να πλασάρει τον Αθανασόπουλο όμως η μπάλα πήγε άουτ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Καλαιτζις): Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (79΄Πολίτης), Σμίλτος, Σεληνιώτακης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50΄ Κωνσταντακόπουλος) Καρακλάιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79΄Κυβελίδης), Στεργίδης (72΄Μπουρλάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου):  Ροντίγκεζ, Μπελεβώνης (69΄Βέργος), Μπακαδήμας (54΄ Βργκοκ / 69΄Μαλλής),  Τσιγγάρας, Καρέλης, Αποστολάκης (54΄ Λούι), Μόρσει, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνεθ και  Ντουάρτε.