Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Τους… καθάρισε ο Κουκής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλίκας (Νούλας-Θανόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: (30′, 67′ πεν. Κουκής – 34′ Βαλσαμής)

Επιστροφή στις νίκες για το Λιμνοχώρι, το οποίο κατάφερε να επιβληθεί του Δία Σαραβαλίου με 2-1 και να «σκαρφαλώσει» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε με το πλασέ του Λιβάνη στο 17ο λεπτό να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 30ο λεπτό η συνεργασία του έμπειρου μέσου με τον Κώστα Κουκή, απέφερε το 1-0 για το Λιμνοχώρι, χάρη στο τέρμα του έμπειρου επιθετικού των «πρασίνων».

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού ο Βαλσαμής τέσσερα λεπτά μετά κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Ύστερα από κάθετη πάσα του Ζησιμόπουλου στον Βαλσαμή στη γραμμή της περιοχής, ο σκόρερ την έφερε στο δεξί και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 1-1.

Στο 67ο λεπτό το Λιμνοχώρι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπάδα, με τον Κουκή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και το 6ο συνολικά στην σεζόν.

Στο 75ο λεπτό ο Δίας διαμαρτυρήθηκε για χέρι αμυνόμενων σε σουτ του Σωτηρόπουλου, με τον Μπλίκα να είναι κοντά στην φάση και να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ του Κουκή.

Παρά την πίεση των φιλοξενουμένων, το σκορ δεν άλλαξε και το Λιμνοχώρι πήρε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας συνολικά τους 9 βαθμούς σε αυτό.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Αγγελόπουλος): Δρόσος, Τσαγγαράς, Πανούσης (88΄ Γερασιμόπουλος), Μπεκίρης, Χρυσανθόπουλος, Λιάκος, Μπακούλιας, Ντουράι, Κουκής (84΄ Μαρινόπουλος), Λιβάνης, Νιφόρας (46΄ Λοτσάρης).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς-Ν.Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Στανής (77΄ Τσεγγενές), Παπανικολάου, Γασπαρινάτος (68΄λ.τ. Κ. Μαλτέζος), Μαρκεζίνης, Μπάδας, Ζησιμόπουλος, Βαλσαμής, Μούζος, Τσερικλός (73΄ Δ. Μαλτέζος), Σωτηρόπουλος.